Diehl Platinum Inverterek 10 Év Garanciával

A Diehl  PLATINUM inverterek csúcs kategóriás német készülékek, 10 év garanciával. Az új transzformátor nélküli inverterek hatásfoka eléri 98 % -ot. A DC oldali különlegesen széles feszültségtartomány lehetővé teszi a széleskörű felhasználást. Az inverter beépített adattárolóval rendelkezik, valamint teljes grafikus LCD kijelzővel ellátott. Minden inverter gyárilag PLATINUM network interface-el szerelt.

Az inverter által váltóárammá átalakított egyenáramú napenergiát a fogyasztó azonnal felhasználhatja vagy visszajuttathatja az áramszolgáltató által felszerelt úgynevezett (digitális) AD-VESZ mérőórán keresztül a hálózatra.  Ez a mérő a megtermelt és az elhasznált villamos teljesítményt mutatja. Az áramszolgáltatónak a kettő különbözetét kell megfizetni.

Diehl  PLATINUM

Diehl Platinum 3800TLD

Diehl Platinum 4800TLD

0 Tovább

Zöld forradalom

A napenergia nemcsak a lakosság körében népszerű, a zöld forradalomban egyre több vállalat is részt vesz, többek között olyan társaságok is érdekeltek már a szolárenergiában mint az Apple, a Google illetve a General Electric. Utóbbi a híradások szerint az átadását követően Japán legnagyobb napelem parkjában tervez részesedést vásárolni.

A GE akvizíciója tovább fokozhatja a versenyt a japán piacon. A társaság portfóliójában nem ez lesz az első napelem park, ugyanis Európában, az Egyesült Államokban is üzemeltet naperőműveket. Az ügyhöz közel álló források szerint a GE többségi tulajdonrészt vásárolna a napelem projektet vezető cégben.

 

A 80 milliárd jenből (176 mrd forint) megvalósuló erőmű mintegy 500 hektáron terül majd el, és várhatóan 2018-ban kapcsolják hálózatra, kapacitása pedig 230 MW lesz, mely több mint a duplája a SoftBank 111 MW-os 2015-től üzemelő erőműjének.

www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Napelemes rendszerek

www.gsenapelem.hu

Cégünk napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével, telepítésével foglalkozik.

0 Tovább

Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek

Kérjen pontos árajánlatot!

www.gsenapelem.hu

www.megujuloenergiak.eu

 

Hőcserélő rendszerek

Cégünk hőszivattyús és napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével, telepítésével foglalkozik.

A legjobb választás!

http://www.gsehocserelo.hu/0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek