Napelem Rendszer - GreenSys Electric - Drón légi felvétel

Napelem rendszer minden tetőtípusra az ország egész területén.
Drón légi felvétel a napelemekről.

www.gsenapelem.hu

Zene: Mike Andrews - Flow

0 Tovább

Zöldenergia fejleszti a kiskunok vidékét

Napelemek a tanyán. – Százharminc hektáros jászszentlászlói családi gazdaságunkban környezettudatosan, ökológiai szemléletben gazdálkodunk. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap LEADER-forrásaiból finanszírozott Darányi Ignác Terv keretében pályázatot nyertünk, Működő biomalom energiaellátásához napelemes rendszer kiépítése címmel.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Háború az olcsó kínai napelemek ellen

Folytatódik a harc a dömpingáras kínai napelemek ellen. Azt követően, hogy az Európai Unió minimálárat határozott meg a modulértékesítéseket illetően, az Egyesült Államok is büntetővám bevezetésében gondolkodik. A főbb kínai panelgyártók részvényeinek árfolyama a büntetővám hírére több százalékkal zuhan.


Az USA is büntetné a kínai napelemeket

Újabb részéhez érkezett a kereskedelmi háború Kína és az Egyesült Államok között, miután utóbbi kínai napelem cellákra és panelekre büntetővám bevezetését helyezte kilátásba. Az amerikai kereskedelmi minisztérium vizsgálata szerint a Kínából importált termékek az állami támogatások miatt tisztességtelen versenyelőnyt élveznek az amerikai termékekkel szemben.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Napelemes biciklizár

Skylock névre hallgat az új őrület Amerikában, ami egy kis startup fejlesztése. Ez egy napelemes biciklizár, amely okostelefonnal van összekötve. Nem kell hozzá kulcs, mert a zárszerkezetet telefonnal lehet irányítani. Van benne egy kis akkumlátor is, amit napelemmel töltenek, így gazdaságos és környezetbarát a használata.

Állítólag elég hozzá egy óra tiszta napsütés, hogy egy hétig működjön az eszköz. A mobiltelefon és a hozzátartozó applikáció segítségével mindig nyomon lehet követni, hogy éppen merre jár a zár (azaz a bicikli). Ez például akkor lehet hasznos, ha kölcsönadjuk a biciklinket, vagy mi magunk egy biciklikölcsönző vállalkozás vagyunk. Egyetlen szépséghibája az ára: 159 dollárért (35 ezer forintért) lehet előrendelni. És a sorozatgyártás is csak jövőre indul.

Tovább a teljes napelem oldalra.

0 Tovább

DIEHL Platinum német inverter napelem rendszerekhez

DIEHL Platinum 3800TLD/3680W AC – 10 év garancia – 361950 Ft

DIEHL Platinum 4800TLD/4600W AC – 10 év garancia – 409575 Ft

DIEHL Platinum 22000 TLD/20700W AC – 10 év garancia – 1268730 Ft

A PLATINUM TL inverterek csúcs kategóriás német készülékek, 10 év garanciával. Az új transzformátor nélküli inverterek hatásfoka eléri 98 % -ot. A DC oldali különlegesen széles feszültségtartomány lehetővé teszi a széleskörű felhasználást. Az inverter beépített adattárolóval rendelkezik, valamint teljes grafikus LCD kijelzővel ellátott. Minden inverter gyárilag PLATINUM network interface-el szerelt.

Az inverter által váltóárammá átalakított egyenáramú napenergiát a fogyasztó azonnal felhasználhatja vagy visszajuttathatja az áramszolgáltató által felszerelt úgynevezett (digitális) AD-VESZ mérőórán keresztül a hálózatra.  Ez a mérő a megtermelt és az elhasznált villamos teljesítményt mutatja. Az áramszolgáltatónak a kettő különbözetét kell megfizetni.

DIEHL Platinum

ImageImageImage

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek