Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelem rendszer, 5000W

Ha napelemet szeretne keresse a GreenSys Electric Kft.-t, minőségi napelemes rendszerek!

További információ a honlapunkon: www.gsenapelem.hu

Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

 

0 Tovább

Kalifornia, zéró széndioxid kibocsátású könyvtár


Ez a téglalap szerű építmény egy könyvtár, mely Kaliforniában található, és a legelső könyvtár mely zéró emissziós kibocsátású és rendelkezik az International Living Future Institute tanúsítványával. Ráadásul a legkorszerűbb alternatív energia rendszerekkel van felszerelve, amit nevelési célzatra is használnak.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

Ha megújuló energiával szeretne élni és Önnek cége van vagy közületi támogatást szeretne: napelem pályázat

 

0 Tovább

Hajdúdorog strandja már napelemes

Hárommillió forintot takaríthatnak meg évente Hajdúdorogon a strandon kialakított napelemes rendszernek köszönhetően.

Hajdúdorogon nem új keletű a megújuló energia felhasználása – ezt mondta ünnepi beszédében Csige Tamás polgármester. A fejlesztések most érték el a helyi standfürdőt: 200 napelemet helyeztek üzembe, amelyekkel csaknem teljesen fedezni tudják az intézmény energiaszükségletét.

– Éves szinten kettő-három millió forint közötti összeget takarít meg a városnak és a strandfürdőnek ez a beruházás, amit fel is használtunk: rendbe tudtuk tenni belőle a gyermek medencét, a pancsoló medencét – mondta el Csige Tamás.

Húszmilliárd forint – ekkora összegre pályáztak Hajdú-Bihar megyében az energetikai korszerűsítést tervezők. Ez a rendelkezésre álló keret háromszorosa – közölte az ünnepségen Pajna Zoltán. A megyei közgyűlés elnöke biztatta a helyi vezetőséget a jövőbeni pályázásokra is.

– Az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek Hajdúdorogon a környezetvédelmi, energia hatékonysági program keretében. Én bízom benne, hogy a testület később is ilyen aktív lesz – hangsúlyozta Pajna Zoltán, ismerve a képviselő testületet, igen csak aktívak lesznek.

A hajdúdorogi önkormányzat Európai Uniós pályázaton mintegy 35 millió forintot nyert a korszerűsítésre, amelyet önerőből 11 millió forinttal pótolt ki.

0 Tovább

Napelemes pavilon Texasban

Texasban egy eco-barát szerkezetből épített pavilon óvja az elviselhetetlen melegtől az ide betérőket. Ez egy önálló épület, melyet oktatásra és demonstrációra használnak a fenntartható jövőt népszerűsítve. Az épület egy szabadtéri pavilon ami 100%-os napenergiával (napelem) üzemel, esővizet és szennyvizet is hasznosít.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

Ha napelem pályázaton töri a fejét és szeretne napelemes rendszert, vállalkozása van, vagy civil szervezet esetleg önkormányzati érdekeltség, további információ: napelem pályázat

1 Tovább

Öt napelem rendszer, Drón légi felvétel

Öt napelem rendszer, Drón légi felvétel

A GreenSys Electric Kft. által telepített napelem rendszerek, drón légi felvételei. Kérjen árajánlatot, legyen Önnek is tiszta energiája.

http://www.gsenapelem.hu/napelem-rendszerek-haztartasoknak

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek