GSE napelem rendszerekről drón videók

Napelem rendszer, 5500W – Drón légi videó
Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

Napelem rendszer, Sportcsarnok 30000W – Drón légi videó

0 Tovább

Ausztrália átáll a megújuló energiára

Még támogatások nélkül is olcsóbb lesz a megújuló energia, mint a hagyományos széntüzelésű erőművek. A megújuló energia többségben lesz Ausztráliában 2040-ig, a kormányzati politikai támogatás nélkül is – elemzők szerint.

2040-ig a szenet és a gázt a szél és napenergia-napelem fogja felváltani 59%-ban.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Szolártetők a New York-i iskolákban és a tananyagban

Egy New York-i iskola úgy döntött, hogy szeretné megadni a lehetőséget a gyerekek számára, hogy megismerjék a szolártetők működését és hasznát, közelebb kerüljenek a fenntartható gondolkodáshoz.

A manhattani iskola 2003 óta zöld tetős iskola, és 2013-ban bővült egy napenergiatömbbel. Jövő évtől 24 állami iskolát látnak el egy 23 millió dolláros program keretében napelemes és zöld-tetős napenergiatömbbel.

A program ötletadója egy szülő volt, Vicki Sando, akinek a jelenlegi szolár- és zöld tetős iskolába járt a gyereke. Sando azt látta meg az iskolában, hogy a többségében túlzsúfolt iskolák nem használják ki a tetőterüket, ahogy ő fogalmazott, haszontalan kertjük pedig kínálja a lehetőséget.

Az iskolákban kiépített rendszer nem termel sok energiát, és nem kapcsolódik a városi hálózatra. Ugyanakkor lehetőséget teremt a gyerekek számára arra, hogy közelebb kerüljenek a fenntartható gondolkodáshoz és a környezetvédelemhez. Megismerhetik a napenergia-technológiát, az újrahasznosítható, tiszta energia működését és fontosságát. Már megszerzett tudásuk mellett új szemszögből foglalkozhatnak a zöld tető növényeivel mint kis energiatermelő egységekkel.

forrás: 365.reblog.hu

0 Tovább

Napelem rendszer, 7500W - Drón légi felvétel

Napelem rendszer, 7500W - Drón légi videó
http://www.gsenapelem.hu/media
Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

0 Tovább

10 GW-os új napenergia park Indiában

Az Adani Power India vezető magán napenergia vállalatai közül az egyik. Aláírtak egy megállapodást, hogy felállítsák az ország legnagyobb napenergia parkját.
Amikor a napenergia-napelem park elkészül több mint 16.6 milliárd kWh-t fog termelni évente és 15 millió tonna CO2 kibocsájtástól menti meg a Földet. A teljes befektetés hozzávetőleg 9 milliárd dollárt fog felemészteni.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek