Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

GreenSys Electric által telepítve. Oszd meg Te is! 50kW-os napelem rendszer átadás, Kaposvár, 1MCM.

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Angliában 1 MW a tetőtéri fejlesztési küszöb

A brit kereskedelmi tetőtéri ipar kapott egy újabb lökést ma reggel, miután Eric Pickles megemelte a megengedett fejlesztési küszöböt a tetőtéri napelem telepítések ügyében 1 MW-ra.
Az államtitkár a közösségeknek és a helyi önkormányzatoknak is megemelné az 50kW-ról 1 MW-ra a maximális telepíthetőséget.

Legyen tiszta energiája!

Legyen tiszta energiája!

A Megújuló Energia Szövetség vezérigazgatója Dr. Nina Skorupska azt mondta a kereskedelmi testület el volt ragadtatva a bejelentéstől, azt állította, ezentúl sokkal könnyebb lesz a kereskedelmi épületekre napelemeket telepíteni szerte az Egyesült Királyságban

A napelemmel telepített kereskedelmi épületeknek megvan a lehetősége, hogy jelentős mennyiségű tiszta villamos energiát állítsanak elő. Eddig merev volt a szabályozás.

A küszöbérték növelése minden területen jelentősen hathat, eltűnnének a fejlesztői bizonytalanságok. A napenergia tovább terjedhet, miután 1 MW a felső határ.

A kiterjesztés azt eredményezi 50kw helyett, 1 MW, hogy automatikusan fel fog lendülni a napenergia kereskedelem. Rengeteg pénzt takaríthatnak meg a gyárak, irodák, raktárak az energia számlával, miután napelemes tetővel rendelkeznek.

0 Tovább

Napelem Rendszer - GreenSys Electric drón légi felvétel 2

Napelem Rendszer - GreenSys Electric

www.gsenapelem.hu

Napelem rendszer minden tetőtípusra az ország egész területén.

0 Tovább
12345
»

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek