Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelem rendszer, 2500W - Drón légi felvétel

A GreenSys Electric kft. promóciós videója, 2500W napelem rendszerről.

0 Tovább

Napelem Rendszer - GreenSys Electric - Drón légi felvétel 3

Vegyes napelem rendszerek – Drón légi felvételek

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

A napenergiának nagy a potenciálja

Cambridge: Egy átfogó tanulmány a napenergia hasznosítását elemzi. A napenergia-napelem a legjobb lehetőség, hogy találkozzanak az emberiség jövőbeli hosszú távú energia céljaival. Az üvegház hatásokat-kibocsátásokat csökkenteni szükséges, mindamellett a tudósok rájöttek, hogy a hosszú távú célok eléréséhez a technológiát is fejleszteni kell.

„A jövő egy napenergia” „The Future a Solar Energy„ tanulmányt a MIT Energy Initiative (MITEI) bocsájtotta ki.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Esőben is működik a napelemes grillsütő

A napelemes grillsütő könnyen hordozható, napenergiával működik, és még akár éjszaka is képes elkészíteni az ételt.
Új napelemes grillsütőt mutatott be az amerikai Patrick Sherwin. A GoSun névre hallgató eszközt a Kickstarter közösségi-finanszírozó oldalon hirdették meg, hogy egy olyan grillsütőt készítsenek el, mely teljes egészében napenergiával működik, könnyen hordozható, és bármilyen körülmények között képes sütni.

Nem a GoSun az első napelemes sütő, de a készítők ígérete szerint a leghatékonyabb.
A legtöbb napenergiával működő sütővel ellentétben a GoSun Grill egy beépített akkumulátorral érkezik (legalábbis a drágább kiadásokban), melyet két órányi folyamatos napfény tölt fel, innentől a készítők akár több órás üzemidőt ígérnek, akkor is ha idő közben beesteledik, vagy elkezd esni az eső.

A készítők azzal érvelnek a GoSun használata mellett, hogy könnyebb, gyorsabb és egészségesebb használni, mint a hagyományos grillsütőket, emellett ráadásul külső borítása sütés közben is hideg marad, így nem égetjük meg vele a kezünket.
A projekt április 20-án indult 140 ezer dolláros (kb 37 millió forint) tervezett céllal, ám már ma, 35 nappal a gyűjtés vége előtt több mint 273 ezer dollárnál(kb 73 millió forint) tart a projekt. Az első sütőket a tervek szerint szeptembertől küldik majd ki, jelenleg legolcsóbban 350 dolláros (kb 94 ezer forint) támogatással lehet hozzájutni.

0 Tovább

Napelem rendszer, Selyp - 17000W

Napelem rendszer, Selyp - 17000W, Drón légi felvétel

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek