Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelem Rendszer - GreenSys Electric - Drón légi felvétel 3

Vegyes napelem rendszerek – Drón légi felvételek

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

India új projektje 100MW napenergia

Új Delhi, India – Az Azure Power független cégbirodalom és az indiai napenergia-szektorban tevékenykedik. Az új bejelentésében nyilvánosságra hozta India legnagyobb 100MW-os napenergia beruházását a National Solar Mission (NSM) keretében, Rajasthanban.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

A napenergiának nagy a potenciálja

Cambridge: Egy átfogó tanulmány a napenergia hasznosítását elemzi. A napenergia-napelem a legjobb lehetőség, hogy találkozzanak az emberiség jövőbeli hosszú távú energia céljaival. Az üvegház hatásokat-kibocsátásokat csökkenteni szükséges, mindamellett a tudósok rájöttek, hogy a hosszú távú célok eléréséhez a technológiát is fejleszteni kell.

„A jövő egy napenergia” „The Future a Solar Energy„ tanulmányt a MIT Energy Initiative (MITEI) bocsájtotta ki.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Napelem rendszer, Selyp - 17000W

Napelem rendszer, Selyp - 17000W, Drón légi felvétel

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Angol napenergia parkok

Canadian Solar a világ legnagyobb napenergia-vállalata április elején bejelentette, hogy négy nagy projektet fog kivitelezni 40.2 MWp összteljesítményben az Egyesült Királyságban. A négy napenergia park a Hoplass Solar Park, a Christchurch Solar Park, a Coombe Solar Park és a Moat Farm Solar Plant. Mindegyik park a Canadian Solar CS6P-250, 255 és 260P,

60 cellás napelem modulját fogja használni.

A Hoplass Solar Park ami Pembroke városában helyezkedik el 10.3 MWp-os rendszer van megálmodva. A Christchurch Solar Park ami Christchurchben helyezkedik el egy 18 MWp-os, a Coombe Solar Park Devonben egy 7.3-as MWp, a Moat Solar Plantnek Retfordben egy 4.6 MWp teljesítményű rendszer lesz kialakítva. A naperőművek kivitelezése március 30-án kezdődött.

További két napenergia-napelem projekttel kapcsolatban arra számítanak, hogy 2015 második negyedében indulhat a telepítésük. Halmozottan ez a hat projekt hozzávetőleg 50,184 megawatt-órát fog termelni, ami 38,140 tonna széndioxidtól szabadítja meg a Földet egy év alatt, amely egyenértékű azzal, mintha az utakról eltávolítottunk volna 7276 darab autót az Egyesült Királyságban.

Dr. Shawn Qu a Canadian Solar elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy elégedettek, a napenergia fejlesztéseikkel az Egyesült Királyságban. Ezek a projektek hozzájárulnak, hogy kialakuljanak a pozitív vélemények a napenergiáról.

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek