Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötelező napelem telepítések Franciaországban

Egy új törvény, melyet jóváhagytak Franciaországban megköveteli minden kereskedelmi zónában lévő új épület háztetejére, hogy napelemek fedjék, vagy növényekkel legyen beültetve. A környezeti aktivisták Franciaországban azt akarták, hogy minden új épületre vonatkozzon a szabály, de a francia kormány ezt még nem követeli meg, túl extrém helyzetet teremtett volna.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

2015 októberében várhatóak a napelemes pályázatok cégek és önkormányzatok részére. Bővebben: napelem pályázat

 

0 Tovább

Napelem rendszer 10500W, Drón légi felvétel

Napelem rendszer 10500W, Drón légi felvétel

Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

0 Tovább

Kizárólag napenergiát használ egy indiai reptér

A fenntartható jövő jegyében az egyik legnagyobb indiai reptér teljes energiaellátását napelemekkel fedezik. Már korábban is volt két naperőművük, amivel megoldották a szükséges energiaigényeket. A legutolsó bővítéssel már 12 megawatt teljesítményt értek el, ez pediglen elegendő a teljes reptér energiaigény ellátásához. Az évente 18 millió egység napenergia tízezer háztartást tudna ellátni elektromos árammal. A megújuló energia által 300.000 tonnával csökkentik 25 év alatt a szén-dioxid kibocsátást.

A Cochin Nemzetközi Repülőtér a legnagyobb és legforgalmasabb repülőtér Kerala tartományban, és a harmadik legnagyobb egész Indiában. 2013 és 2014 között több mint  3 750 000 utast szállítottak.

0 Tovább

Négy napelem rendszer, összesen 13000W, Drón légi felvétel

Négy napelem rendszer, összesen 13000W, Drón légi felvétel

http://www.gsenapelem.hu

Legyen tiszta és megújuló energiája.

0 Tovább

2030-ig Európa elektromosságának fele megújuló energiából

Európa több mint valószínű, hogy a következő évtized végéig az elektromossága felét megújuló energiából fogja fedezni, ha az EU országok az éghajlatváltozással kapcsolatos fogadalmaikat betartják. A kontinensen a napelemek terjedésének fel kell gyorsulnia, állítja a Guardian. Az Európai Unióban az energia és éghajlati célok elérhetőek, a megújuló energia elérheti az 50%-ot. Ez azt jelenti, hogy a villamos energia rendszer – változások előtt áll, ráadásul a széntelenítés is felgyorsulhat.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább
«
123

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek