Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Foresight Solar: 37MW

A Foresight Solar társaság felvásárolt egy 37MW-os napenergia farmot egy használaton kívüli repülőtéren Kencot, Oxfordshire-ban.

napelem-angliaA naperőmű farm a hálózathoz csatlakozott 2014 szeptemberében, és megkapta az igazolást megkezdhette a működést.

A Foresight portfóliója 231MW és megerősítette ezt a ROC akkreditációs engedély is.
Közölték, hogy a Foresight mérlegel más vagyonszerzést is, jelentős gázvezetékekre pályázik, kizárólagos tulajdonjoggal.

0 Tovább

Angliában 1 MW a tetőtéri fejlesztési küszöb

A brit kereskedelmi tetőtéri ipar kapott egy újabb lökést ma reggel, miután Eric Pickles megemelte a megengedett fejlesztési küszöböt a tetőtéri napelem telepítések ügyében 1 MW-ra.
Az államtitkár a közösségeknek és a helyi önkormányzatoknak is megemelné az 50kW-ról 1 MW-ra a maximális telepíthetőséget.

Legyen tiszta energiája!

Legyen tiszta energiája!

A Megújuló Energia Szövetség vezérigazgatója Dr. Nina Skorupska azt mondta a kereskedelmi testület el volt ragadtatva a bejelentéstől, azt állította, ezentúl sokkal könnyebb lesz a kereskedelmi épületekre napelemeket telepíteni szerte az Egyesült Királyságban

A napelemmel telepített kereskedelmi épületeknek megvan a lehetősége, hogy jelentős mennyiségű tiszta villamos energiát állítsanak elő. Eddig merev volt a szabályozás.

A küszöbérték növelése minden területen jelentősen hathat, eltűnnének a fejlesztői bizonytalanságok. A napenergia tovább terjedhet, miután 1 MW a felső határ.

A kiterjesztés azt eredményezi 50kw helyett, 1 MW, hogy automatikusan fel fog lendülni a napenergia kereskedelem. Rengeteg pénzt takaríthatnak meg a gyárak, irodák, raktárak az energia számlával, miután napelemes tetővel rendelkeznek.

0 Tovább

Napelem, Schletter tartószerkezet 2, - GreenSys Electric Kft.

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Napelem, Schletter tartószerkezet - GreenSys Electric Kft.

0 Tovább

29 MW napenergia park az Egyesült Királyságban

A Wirsol Energy Ltd., egy brit leányvállalat a német napenergia-fejlesztő cégnek a Wircon GmbH-nak.

napelem-solar

Elkészült egy napenergia park Oxfordshire-ban, az Egyesült Királyságban. Valójában két naperőmű projektről van szó, melyeknek az együttes kapacitása 42MW.

Az egyik napenergia park 13 MW a Roves Farm Wiltshire-ben, a másik a 29 MW-os Elms Farm Oxfordshire-ben.

A Roves Farm már csatlakozik a hálózathoz, az Egyesült Királyság Megújuló kötelezettségi rendszerét teljesíti.

A következő nagyszabású Bluefield-ben a 48MW-os napenergia park. (Nettó 54.000.000 £)

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek