Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötelező napelem telepítések Franciaországban

Egy új törvény, melyet jóváhagytak Franciaországban megköveteli minden kereskedelmi zónában lévő új épület háztetejére, hogy napelemek fedjék, vagy növényekkel legyen beültetve. A környezeti aktivisták Franciaországban azt akarták, hogy minden új épületre vonatkozzon a szabály, de a francia kormány ezt még nem követeli meg, túl extrém helyzetet teremtett volna.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

2015 októberében várhatóak a napelemes pályázatok cégek és önkormányzatok részére. Bővebben: napelem pályázat

 

0 Tovább

Napelem rendszer 10500W, Drón légi felvétel

Napelem rendszer 10500W, Drón légi felvétel

Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

0 Tovább

Kalifornia, zéró széndioxid kibocsátású könyvtár


Ez a téglalap szerű építmény egy könyvtár, mely Kaliforniában található, és a legelső könyvtár mely zéró emissziós kibocsátású és rendelkezik az International Living Future Institute tanúsítványával. Ráadásul a legkorszerűbb alternatív energia rendszerekkel van felszerelve, amit nevelési célzatra is használnak.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

Ha megújuló energiával szeretne élni és Önnek cége van vagy közületi támogatást szeretne: napelem pályázat

 

0 Tovább

Nagyarányú napfarmok Ausztráliában

Akár tíz új nagyarányú napfarm fog létesülni Ausztráliában, 350 millió dolláros kormányzati megújuló energia támogatásból, délen New South Walesben.

Az ausztráliai Megújuló energiaügynökség Renewable Energy Agency (Arena)  és Tiszta Energia pénzügyi részvénytársaság Clean Energy Finance Corporation (CEFC), fel fognak ajánlani ösztöndíjakat és kölcsönöket, hogy segítsék a napfarm project megvalósulását.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

Ha napelem pályázaton töri a fejét és szeretne napelemes rendszert, további információ: napelem pályázat

0 Tovább

Napelemes pavilon Texasban

Texasban egy eco-barát szerkezetből épített pavilon óvja az elviselhetetlen melegtől az ide betérőket. Ez egy önálló épület, melyet oktatásra és demonstrációra használnak a fenntartható jövőt népszerűsítve. Az épület egy szabadtéri pavilon ami 100%-os napenergiával (napelem) üzemel, esővizet és szennyvizet is hasznosít.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

Ha napelem pályázaton töri a fejét és szeretne napelemes rendszert, vállalkozása van, vagy civil szervezet esetleg önkormányzati érdekeltség, további információ: napelem pályázat

1 Tovább
«
1234

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek