Négy napelem rendszer, összesen 13000W, Drón légi felvétel

Négy napelem rendszer, összesen 13000W, Drón légi felvétel

http://www.gsenapelem.hu

Legyen tiszta és megújuló energiája.

0 Tovább

Legújabb napelemes rendszereink!

Legújabb napelemes rendszereink!
2500W, 3500W
4500W, 8000W
http://www.gsenapelem.hu
Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

 

0 Tovább

Napkövető napelemek

Egy német vállalat létre hozott egy IMO nevű berendezést az USA-ban, egy úgynevezett napkövető napelemes rendszert, hogy napenergiát csapoljon meg. Ruediger Unverzagt és Klaus Pless a vállalat ügyvezető igazgatója és elnöke elárulta, hogy ezek a napkövető napelemek a legnagyobbak Summerville-ben Dél-Kaliforniában.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Hillary Clinton napelemekkel kampányol

A demokrata elnökjelölt Hillary Clinton célja az, hogy növeljék az USA bizalmát a megújuló energiafelhasználás terén, és ígéretet tett arra, hogy az Egyesült Államokban több mint félmilliárd napelemet helyeznek üzembe a hivatalba lépését követő négy éven belül.
A Demokrata Párt elnökjelöltje hozzátette, azt szeretné, hogy Amerika elegendő megújuló energiát állítson elő ahhoz, hogy minden háztartást elláthasson. Clinton azt ígérte, hogy a klímaváltozás a kulcskérdése lesz a kampányának – írja a The Guardian.
Clinton elképzelése szerint a jelenlegi szinthez képest 700 százalékos bővülés következne be a telepítettnapenergia-kapacitásban és végül az összes villamosenergia legalább harmada megújuló energiaforrásból származhatna.


Clinton további terve az, hogy szorgalmazza a szövetségi tisztaenergia-adókedvezmények meghosszabbítását és kiterjesztését, költséghatékonyabbá téve mind az adófizetők, mind a zöldenergia-előállítók számára. „Egy új korszak csúcspontjánál vagyunk” – jelentette be a demokrata elnökjelölt a honlapján, majd hozzátette:
Egy nyitott, hatékony és rugalmas hálót hozunk létre, amely összeköt bennünket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy javuljon az egészségünk és mindez az előnyünkre váljék.
Hillary Clinton javaslatának további részleteit is megvitatja az iowai kampánymegállójában, hétfőn. A helyszín egy energiahatékony tranzitállomás, egyébként alig hat hónap múlva itt indul el a 2016-os elnökválasztási verseny; nem mellesleg ez az állam a szélenergia előállításának éllovasa.
Clinton az egyedüli befutó a 2016-os novemberi előválasztáson, mégis nagy nyomás nehezedik rá balról a rivális Bernie Sanderstől – a vermonti szenátor gyors fellépésre szólított fel a klímaváltozással kapcsolatban.
Clintont kritikákkal illették a zöldek, miszerint lépjen túl Barack Obama elnök energiapolitikáján és nevezze meg az éghajlatváltozással összefüggő tervét, amellyel fellendülhetnek a megújuló energiaforrások.

0 Tovább

Napelem rendszer, 4500W – Drón légi videó

Napelem rendszer, 4500W - Drón légi videó
http://www.gsenapelem.hu
Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek