Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalifornia és a tiszta energia

San Francisco – Kalifornia

A zöld energia technológiai vállalatok a munkahelyteremtésbe és a beruházásba több pénzt fektetnek be, mint bármely másik államban. Jerry Brown kormányzó tolja a tiszta energiát, mostohagyermekként kezelik a fosszilis tüzelőanyagokat, ez a politika kifizetődő, jönnek a befektetők.

A Bloomberg szerint a tiszta energia részvények 96%-ot fognak emelkedni a következő 12 hónapban, szemben a 47%-os előrejelzéssel.

Kalifornia a világ hetedik legnagyobb gazdasága, beállították a tempót az amerikai energiapolitikán. Brown nemrég bejelentette az ország legnagyobb megújuló fogyasztású céljait. Ez alatt értve az elektromos járművek elterjedését. A Demokratikus kormányzó azt mondta a technológiai iparág reagál a kihívásokra. Kalifornia energia politikája valódi innováció, amely vezeti az üzleti beruházásokat és fejlesztéseket.

Kaliforniában kevés a hozzáférés az olajvezetékekhez, a nyersolaj tartalékok egyre csökkenek.

Ennek a vegyületnek az éghajlatváltozás a tudományos-kulturális szerep és az elutasítás a szénalapú üzemanyagok felé sem kedvez, egy virágzó tiszta technológiai ipart akarnak előtérbe helyezni.

A 26 kaliforniai cégnek a Tiszta Energia Indexben, beleértve Elon Musk elektromos autógyártót akié a Tesla Motors Inc és a tetőtéri napelem óriást a SolarCity Corporation-t 9,5%-os emelkedés volt az elmúlt két évben.

K + F ráfordítások

A kaliforniai cégek átlagosan 141.000.000 $-t költöttek kutatás-fejlesztésre az elmúlt években.

A tiszta technológia magában foglalja a szél- és napenergiát az energiatakarékosságot és a hatékonyságot, annak tárolását és az elektromos járműveket. Az állam fejlesztett: a nagy energia iparban több mint 431.000 munkavállaló tevékenykedik.

Brown mióta először lett kormányzó 1975-ben, ő volt a szószólója a tiszta energiának.

1970-ben segített átírni a szabályozást és jutalmazni a villamosenergia-vállalatokat, az energiatakarékosságra ösztönözve, megújuló energiaforrásokat használva. Előirányozta 1,5 millió zéró emissziójú autó közlekedését a következő évtizedben az állami utakon.

2006 óta, a befektetők már több mint 27 milliárd dollár kockázati tőkét és egyéb forrásokat fektettek be a kaliforniai tiszta energia vállalatokba egy 2014-es jelentés szerint.

Teljesítmény Árak

Míg Kaliforniában az egy főre jutó teljes energiafelhasználás a legkevesebb az országban, a legdrágább teljesítményarány miatt magasak a költségek.

A gyártók átlagosan 11,93 centet fizettek novemberben kilowattóránként, ez 79% százalékkal magasabb, mint az országos átlag, mely 6,67 cent. Már most a villamosenergia-árak, 50 százalékkal magasabbak, mit a szomszédos államokban.

Brown azt mondta, hogy csökkenteni akarja a kőolaj felhasználású autókat és teherautókat 50%-al, és ez által 50%-al erősíteni a megújuló energiaforrásokat 2030-ig.

0 Tovább

Napelem Rendszer - GreenSys Electric drón légi felvétel 2

Napelem Rendszer - GreenSys Electric

www.gsenapelem.hu

Napelem rendszer minden tetőtípusra az ország egész területén.

0 Tovább

Napelem Rendszer - GreenSys Electric - Drón légi felvétel

Napelem rendszer minden tetőtípusra az ország egész területén.
Drón légi felvétel a napelemekről.

www.gsenapelem.hu

Zene: Mike Andrews - Flow

0 Tovább

Háború az olcsó kínai napelemek ellen

Folytatódik a harc a dömpingáras kínai napelemek ellen. Azt követően, hogy az Európai Unió minimálárat határozott meg a modulértékesítéseket illetően, az Egyesült Államok is büntetővám bevezetésében gondolkodik. A főbb kínai panelgyártók részvényeinek árfolyama a büntetővám hírére több százalékkal zuhan.


Az USA is büntetné a kínai napelemeket

Újabb részéhez érkezett a kereskedelmi háború Kína és az Egyesült Államok között, miután utóbbi kínai napelem cellákra és panelekre büntetővám bevezetését helyezte kilátásba. Az amerikai kereskedelmi minisztérium vizsgálata szerint a Kínából importált termékek az állami támogatások miatt tisztességtelen versenyelőnyt élveznek az amerikai termékekkel szemben.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek