Napelem rendszer, 7000W


Ha napelemet szeretne keresse a GreenSys Electric Kft.-t, minőségi napelemes rendszerek!

További információ a napelem weboldalon.

Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

 

0 Tovább

Napelem rendszer, 4500W - Drón légi felvétel

Napelem rendszer, 4500W – Drón légi videó
http://www.gsenapelem.hu
Ossza meg, segítse a napelemek terjedését. Köszönjük.

0 Tovább

Napelem rendszer, 2500W - Drón légi felvétel

A GreenSys Electric kft. promóciós videója, 2500W napelem rendszerről.

0 Tovább

500 MW napelem fejlesztés Japánban

Shanghai, Kína – A Solar Power ma bejelentette, hogy az SPI Japán napelemes cég stratégiai társulási megállapodást kötött a Uniroottal. Az osakai központú vállalat, jelentős napenergia projektfejlesztéssel együttesen 500 MW-os naperőmű megvalósításba kezdenek.

Tovább a teljes napelem cikkhez.

0 Tovább

A napenergia az Egyesült Királyságban majdnem megduplázódott 2014-ben

A napenergia fotovoltaikus kapacitás 2.8GW-ról közel 5GW-ig növekedett.

A napenergia közel megduplázódott az elmúlt évben, 650.000 telepítés volt az otthonok és cégek részére.

2014 végéig közel 5GW fotovoltaikus napelem rendszer került telepítésre az Egyesült Királyságban. 2013 év végéig 2,8 GW valósult meg. A napenergia-ipar azt mondta: most már elég paneleket telepítettek az Egyesült Királyságban, közel 1.5 millió otthon rendelkezik megújuló energiaforrással.

Paul Barwell a Solar Trade Association igazgatója azt mondta: „Ez egy mérföldkő, a kemény munka Nagy-Britanniában több ezer napelem cégnek adott megrendelést, szinte kivétel nélkül kis és közepes méretű vállalatok telepítettek, akik az élvonalban vannak. Ez a technológia lesz a legolcsóbb tiszta energiaforrás.”

Lakások, irodák, iskolák, templomok, raktárak, üzemek, a rendőrség is kapott napelem rendszert. A vasútállomások is kaptak napelemeket és még egy híd is kapott a megújuló energiaforrásból. Barwell hozzátette: “Az elemzések kimutatták, hogy a napenergia a legnépszerűbb formája az energia-termelésnek, és 50.000 új munkahely jöhet létre 2030-ig, ha adott, a megfelelő támogatás.”

“A napenergia egyértelműen működik Nagy-Britanniában. A panelek Londonban 65%-al több energiát termelnek, mint Madridban, hatékonyabbak hűvösebb hőmérsékleten.

A napenergia 2020-ra versenyképes lehet a földgázzal, és nem lesz szükség kormányzati támogatásra, ha van egy stabil keret és egyenlő feltételek, ill. modern technológiák.

0 Tovább
«
123

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek