Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napelem rendszer, Selyp - 17000W

Napelem rendszer, Selyp - 17000W, Drón légi felvétel

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Angol napenergia parkok

Canadian Solar a világ legnagyobb napenergia-vállalata április elején bejelentette, hogy négy nagy projektet fog kivitelezni 40.2 MWp összteljesítményben az Egyesült Királyságban. A négy napenergia park a Hoplass Solar Park, a Christchurch Solar Park, a Coombe Solar Park és a Moat Farm Solar Plant. Mindegyik park a Canadian Solar CS6P-250, 255 és 260P,

60 cellás napelem modulját fogja használni.

A Hoplass Solar Park ami Pembroke városában helyezkedik el 10.3 MWp-os rendszer van megálmodva. A Christchurch Solar Park ami Christchurchben helyezkedik el egy 18 MWp-os, a Coombe Solar Park Devonben egy 7.3-as MWp, a Moat Solar Plantnek Retfordben egy 4.6 MWp teljesítményű rendszer lesz kialakítva. A naperőművek kivitelezése március 30-án kezdődött.

További két napenergia-napelem projekttel kapcsolatban arra számítanak, hogy 2015 második negyedében indulhat a telepítésük. Halmozottan ez a hat projekt hozzávetőleg 50,184 megawatt-órát fog termelni, ami 38,140 tonna széndioxidtól szabadítja meg a Földet egy év alatt, amely egyenértékű azzal, mintha az utakról eltávolítottunk volna 7276 darab autót az Egyesült Királyságban.

Dr. Shawn Qu a Canadian Solar elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy elégedettek, a napenergia fejlesztéseikkel az Egyesült Királyságban. Ezek a projektek hozzájárulnak, hogy kialakuljanak a pozitív vélemények a napenergiáról.

0 Tovább

50kW-os napelemes rendszer átadó

http://www.gsenapelem.hu

0 Tovább

Napelem Rendszer - GreenSys Electric - Drón légi felvétel

Napelem rendszer minden tetőtípusra az ország egész területén.
Drón légi felvétel a napelemekről.

www.gsenapelem.hu

Zene: Mike Andrews - Flow

0 Tovább
1234
»

Napelemek

blogavatar

Napelemekkel, megújuló energiával foglalkozó cikkek, érdekességek, publikálások

Utolsó kommentek